2023. 08. 05-én, szombaton 10:00-tól rendeztük hagyományteremtő szándékkal a Közép-dunántúli régiós ranglistaversenyt. 10 egyesület 28 versenyzője és 1 játékvezető jelezte részvételi szándékát, s utóbbi emelte a lebonyolítás színvonalát. Az eseményt hat asztalon bonyolítottuk svájci rendszerben, ami így kényelmes ritmust adott, mivel ez a rendszer nagyjából ötször annyi versenyzőt bír el, mint amennyi asztal rendelkezésre áll. A versenyen a férfiak többségben voltak, 2 nő nevezett és 4 utánpótlás játékos.

Az eseményt az NB3 KD és a Régiós Női CSB 2022-2023-as idényének díjátadójával kezdtük. A versenyt végül Pintér István (Polgárdi VSE) nyerte, Mizsei Tamás (SK Belioannisz Egyesület), Tóth Gyula Zsolt (Etyek SE) és Viktor Krisztián (Polgárdi VSE) előtt. A nőknél Baráth Szilvia (Etyek SE), Koroncz Nóra (PÉKA SE), az U17-es fiúknál Szalados Botond (Tatai AC), Szabó Péter (Tatai AC) sorrend alakult ki.
Köszönjük a Vértesszőlősi SE és Kovács Csaba VSE Elnök, a Komárom-Esztergom Megyei Asztalitenisz Szövetség és Bánffy Domokos KEM-ATSZ Elnök, Wiszt Péter, Csizmadia Máté és Kerekes Lajos játékvezetők közreműködését.
Részletes eredmények a linken keresztül.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük