Tisztelt NSR Kapcsolattartó!

Figyelemmel arra, hogy a Nemzeti Sportinformációs Rendszer (a továbbiakban: NSR) bevezetése kapcsán az adatszolgáltatással érintett szervezetek rendszerben történő regisztrációs határideje közeledik, valamint a közelmúltban a kapcsolattartókkal lebonyolított telefonos konzultációkon megbeszéltekre, a Sportegyesületek Országos Szövetsége (a továbbiakban: SOSZ) által a Magyar Edzők Társaságával együttműködésben szervezett online képzési és tájékoztató előadások júniusi programjának keretein belül aHonvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága (a továbbiakban: Államtitkárság) online előadást tart az NSR sportszervezeteket érintő feladatai vonatkozásában.

Az előadások célja, hogy a sportszervezetek számára bemutatásra kerüljenek az NSR kapcsán sportszervezeti oldalon felmerülő (elsősorban regisztrációs és adatszolgáltatási) feladatok, amelyek álláspontunk szerint a nemzeti sportinformációs rendszerről szóló 765/2021. (XII.23.) Kormány Rendelet (a továbbiakban: Korm. Rendelet) 40. §(1) bekezdése alapján az Stv. szerinti adatszolgáltatási kötelezettséggel érintett szervezetek 2022. június 30-ig esedékes NSR regisztrációját mindenképpen segítik.

Fentiekre is figyelemmel tájékoztatjuk, hogy a SOSZ és az Államtitkárság következő online sportszervezeteknek szóló előadására 2022. június 16-án (csütörtökön) 15.00 órai kezdettel kerül sor.

Pótalkalom (azonos tartalommal): 2022. június 21. (kedd) 11.00 óra

Téma: az előadáson a nemzeti sportinformációs rendszerről szóló 765/2021. (XII. 23.) Korm. rendeletben foglalt sportszervezeti feladatellátás kerül ismertetésre.

Tisztelettel kérjük, hogy ajánlja ki az előadásokat a szövetség tagszervezetei számára, amelyek az alábbi Zoom linkre kattintva érhetőek el:

1. NSR előadás
Időpont: 2022. június 16. (csütörtök) 15:00

LINK

Meeting ID: 845 0248 8865
Passcode: 492479

2. NSR előadás

Időpont: 2022. június 21. (kedd) 11:00

LINK
Meeting ID: 818 2677 1769     
 Passcode: 042990

Amennyiben az előadásokkal összefüggésben további kérdésük merülne fel, a Magyar Edzők Társasága munkatársai az nsr@magyaredzo.hu e-mail címen készséggel állnak rendelkezésükre.

tisztelettel és üdvözlettel,

Borsós Endre

főosztályvezető/head of department

Sportinnovációs és –stratégiai Főosztály/Department of Sports Innovation and Strategy

Sportigazgatásért és Sportágfejlesztésért Felelős Helyettes Államtitkárság/Deputy State Secretariat for Sport Administration and Sports Development

Emberi Erőforrások Minisztériuma/ Ministry of Human Capacities

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük